Vuurwerk en stress bij honden

Stress bij honden voor vuurwerk met Oud en Nieuw.
Het is over een 2 maanden weer eind december en op 31 december 2019/1 januari 2020 gebeurt het weer. Vuurwerk, overlast en veel stress bij honden. Sommige harde knallen zijn kilometers hoorbaar. Zelfs op het platteland is er veel knalvuurwerk en overlast voor mens en dier. Hoe voorkom je dat je hond met Oud en Nieuw in de stress schiet en hoe voorkom je bij jezelf de nodige irritatie en spanning?? Een hondenbungalow huren op een vuurwerkvrij vakantiepark!

Europarcs met hond banner

Zijn er vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland en België dan?

Jazeker, er zijn in de Benelux meerdere vuurwerkvrije bungalowparken en vakantieparken. Over het algemeen zijn zit hondvriendelijke parken waar het hele jaar door honden welkom zijn. Met name Center Parcs, Landal Green Parks en Roompot hebben een aantal parken in Nederland en België geselecteerd die het predicaat “vuurwerkvrij” hebben gekregen. Op het betreffende vakantiepark wordt tijdens kerstmis, Oud en Nieuw en op nieuwjaarsdag 2020 dan geen vuurwerk afgestoken. Er geldr voor het betreffende park dan een vuurwerkverbod.

stress bij een hond

vipio dagaanbieding banner

Wordt er op een vuurwerkvrij vakantiepark controle uitgeoefend op het afsteken van vuurwerk tijdens Oud en Nieuw?

Voor een vakantie met hond in Nederland kan je dan op één van de Landal GreenParks terecht. Daar kan je een hondenbungalow huren op een park waar gegarandeerd géén vuurwerk wordt afgestoken. Geen stress bij honden tijdens kerst, oud en nieuw en de dagen ertussen, het kan! Thuisblijven of op vakantie gaan met je hond?

De keuze is bij het boeken van een vuurwerkvrij vakantiehuisje, hondenbungalow of chalet eenvoudig. Kies voor een jaarwisseling zonder herrie, kies voor rust en een gezellige jaarwisseling. Vele andere honden vrienden kiezen ook voor een jaarwisseling zonder extra stress. Met de hond op vakantie gaan in december is extra genieten.