Met hond op vakantie, lust of last?

Hier is ie dan , de websites over honden vakanties. Meer dan 2.000.000 mensen in Nederland hebben een hond als huisdier en meer dan 1.000.000 hondvrienden genieten dagelijks van het gezelschap van 2 of 3 honden. Maar met de hond op vakantie gaan, is dat nu een lust of een last?

Europarcs met hond banner

Alles staat natuurlijk met het karakter van de hond, de accommodatie die je hebt gehuurd en de afstand naar je vakantiebestemming. Honden vinden het niet fijn om uren achter elkaar in de auto te moeten zitten. Honden kunnen ook wagenziek zijn, net zoals bij mensen, honden lijken ook een beetje op mensen. Nu even over het karakter van je hond.

vipio dagaanbieding banner

Is je hond druk of rustig en kan die andere honden verdragen?

De keuze van de meest geschikte vakantie accommodatie is mede afhankelijk van het karakter van je viervoeter. Als je hondje altijd blaft omdat die bang is voor andere honden, is een honden bungalow op een bungalowpark met hond niet zo een goed idee. Je kunt dan beter een particulier vakantiehuisje met omheinde tuin huren. Je huisdier zal zich dan veiliger voelen en daarom minder snel gaan blaffen. Andersom, indien je hond goed met andere honden op kan schieten en maatjes zoekt om mee te spelen, is een vakantiehuis met hond op een vakantiepark juist wel een goed idee. Boek als het even kan een huisje of appartement op een hondvriendelijk park aan zee.

Honden zijn gek op de zee.

De mooiste honden vakantiehuizen op met hond op vakantie.com
Wij hebben jarenlange ervaring met honden vakanties en weten waar een huisje met hond aan moet voldoen. Een goed omheinde tuin en ligging in het bos bijvoorbeeld. Of je nu een weekendje met hond aan zee wilt boeken of een 14 daagse verblijf op een honden camping in Frankrijk, je vindt hier altijd de beste aanbiedingen en deals. Ook voor een luxe villa aan zee waar 3 honden welkom zijn, kun je bij ons terecht. In de volgende blogs veel aandacht voor honden vakanties binnen Europa. Als je hond voor jou geen last is maar een lust, is met hond op vakantie gaan,heel leuk. Wij maken jouw vakantie met hond nog graag wat leuker door je de mooiste vakantiehuizen met omheinde tuin te presenteren.